Про композитора В, ячеслава Хурсенка

                На сумний спогад.

Без тебе ця весна! В замріяних садах
Вже розкриваються бруньки, мов оченята.
Як передчасно ти з життя пішов!
Покинуті  на сиріт «Соколята».
 
Вже не почую твій таланний спів,
І музику чарівну не почую.
Сумую  гірко з Україною разом,
І рідним твоїм гаряче співчую.

Музика справжній був і чоловік.
В мистецтві ти завжди свого тримався.
Ще довго людям втрату не збагнуть!
Ти зірка! І таким запам`ятався…



13.04.2010 р.
Фото з Ін-ту


Рецензии