Мiй рiдний дiм!

         


Мій рідний дім!
Хіба тебе сприймати
Можливо тільки так, щоб на селі?
Напевно, ні!
То ж у вишневому садку,
Що біля хати,
Ніколи не чекала мене мати.
Бо виріс  я 
У місті, на Горі,
В столиці слобожан і України.
Ходив у школу також, як усі.
Любив батьків і дім свій довоєнний,
І свій народ,- тямущий і пісенний.
Мій рідний дім -
То місто золоте!
Колиска і мистецтва,  і науки.
Немає в світі місць, де б не були
Відомі наші вироби та руки.
Це саме тут розщеплене ядро,
І Космосу без нас не може бути…
А люди наші, - їм нема ціни!
Не дай нам, боже, все оце забути!

17.08.2009 р.
Фото з Ін-ту


Рецензии