Чекаю на Весну!

               


Чекаю на Весну! Коли  в травневі ночі
Своїм  коханим  заспівають солов’ї.
Немов ті пісні про дівочі очі,
Де муза солов’їна, та слова мої…

А ще в словах надія на країну,
Де, прийде час,- зіллються, мов струмки
В єдине море,- горду Україну,-
На рідній мові кожного думки.


12.02. 2007 р.


Рецензии