Украiнському шинковi

               
    

                По вул. Дерев`янка у місті Харкові
                (непрохана реклама)

Немає кращого у світі,
Ніж квіти, діти та любов жінок.
Але над всім панує  в  чоловіка
Славетний український наш шинок!


1998 р.


Рецензии