Хай до всiх прилiтають лелеки

В когось родіна,
В нас – Батьківщина,
Земля прадідів, мам
І батьків,
Неподільна навіки,
Єдина,
Не важливо Донбас,
Київ, Крим,
Не важливо якої  ти віри,
Не  важливо  чи шкіра  твоя,
Віднародження  й до скону біла
Чи можливо  інакша яка?
І немає в нас утисків мовних,
Наша  мова від серця звучить,
Шелестіння в ній хвиль
Ген, Дніпрових,
Пісня мамина в мові звучить,
Та ми щиро вітаємо греків,
Росіян,
І вірменів,
Татар,
Хай до всіх прилітають  лелеки,
І приносять дітей -  Божий дар!
6.03.2014


Рецензии