Языки...

Акиэрос данте миро
Вите лево стейт
Марине борде кари нови
Адье арин томи гасе

Дафит нарва асис коми
Ботиа дерес нафитаг
Ротен матиш деар доес
Кадина мотер мотер авитас

Рабит доес сперанса моро
Дарк аридал борн хаби
Ретен стансьон арен кифее
Дитес навис аркинкосе...


Рецензии