Cяду вранц... або перша спроба написати Укра нсько
на росу, яка тремтить.
Краплі серця у долоні,
з небом скрещена блакить.
Розпущу я світлі коси,
буде литися волосся...
на ранковому вітру,
у рідне землі колосся...
Свидетельство о публикации №114030701136