Хай Господь з небес...

Світить сонечко весняне,
Квітнуть луки і сади.
Хай же зло в серцях розтане
І ненависть назавжди!

Хай Господь з небес зігріє,
Душі людські, хай зішле,
Хоч краплиночку надії,
Що майбутнє ще в нас є.

Що не все ще загубили,
Приютишви лють і гнів.
Що не всі ще озвіріли -
Диявол, як того хотів.

Є ще віра в нас у Бога
І її не зрадим ми.
Є ще трохи в нас святого,
Ще  повстанемо з під тьми!


Рецензии