***

«Нема на світі України,
немає другого Дніпра»,
А нам, Тарасе, йти до тебе
Ще треба довгії віка!

Твої слова – пророчі, дивні,
Такі живі – мов поряд ти,
Твоя любов до України
Долає вічності  мости!


Рецензии