ГЭТЫ СВЕТ

Гэты  Свет такі ж вялікі.
Ў ім чатыры ёсць стыхіі.
Сцерагуць  яны Законы,
Каб шанавалі мы Святыні.   
Не падпусцяць а нікога
І стаяць на варце ў Бога!
Вада поіць,зямля корміць,
Паветрам  дыхаем заўсёды.
А агонь? І  ён  ад  Бога,
Чысціць ўсё ад нечыстоты!
 


Рецензии