Я e Душа. Я e Свобода
Я є Свідомість на Землі.
Я не шукаю в Небі Бога,
Бо маю Бога у собі.
Я є Душа Всього, що Суще.
Я є мій Світ й мої Шляхи.
Я – Світло Істин невмируще,
Колись, сьогодні і завжди.
Я є Душа у Океані
Любові, Радості, Краси.
Я і не вперше, й не востаннє
Народжуюсь в Земнім Житті.
06.03.2014
Свидетельство о публикации №114030607342
Бо маю Бога у собі!
с весной Вас, Катенька)
мира, радости душе Вашей)
Хелена Фисои 08.03.2014 04:12 Заявить о нарушении