бо то в мене
забруднену пилом
голосами водіїв
їх попутників
криками птиць
та шелестом листя
я чую тебе
в кожній пісні улюбленого гурту
я бачу тебе
в кожній картині клімта та шиле
я відчуваю тебе
коли вітер здіймає волосся
заплутуючи нещадно
коли дощ ллє безжально
і я промоклий аж до кісток
біжу додому
в надії знайти листівку
з підписом: "цілую,липень"
я звикнув чекати звістки
від моєї єдиної егоїстки
від мого єдиного критиканта
та нічного маньяка
і ніяка погода не зможе в мені це змінити
ніяка відстань
час
катаклізм
слово
війна
і ніяка твоя весна нова
не знищить моєї любові
не вб'є і не покаліче
бо
то в мене є - навічно
Свидетельство о публикации №114030607133