души

як шрам на тілі

як тіло без души
на відстані мовчанням мене души

як хочеш кричати, а голосу немає

коли дотиків не відчуваєш
спокійно лягаєш і помираєш

бо тіло без души

а ти, а ти
а ти на відстані
мовчанням

мовчанням

мене
души


Рецензии