К Р И К

Як  кричить  мала  дитина
Тато  й  мама  знають:
Щось  малеча  захворіла,
Чи  їсти  бажає.
Хай  легені  розвиває -
Здоровіша  буде.
А  як  кішки  марша  грають -
Всяк  дитя  годує.
Скільки  Захід  тут  кричав -
Майдани  повстали,
Схід  за  всім  спостерігав
На  анти- майданах.
Аж  тут  Пахана  прогнали
Й  платить  перестали,
То  ж  своєї  заспівали
На  східних  майданах.
Що  ж,  збирайтесь  і  кричіть,
Шукайте  причини,
Військ  чужинців  не  зовіть,
Бо  стане  руїна.
Можна  в  морду  затопить,
Чи  дати  по  с . . ці,
Не  стріляти  й  не  бомбить,
Від  крику  -  до  праці!
Накричавшись,  труд  здолаєм,
Їжу  будем  мати,
Спокій  й  гідність  зберігаєм,
І  від  вогню  хату.
Буде  хліб  у  цілій  хаті,
Чарка  не  зав’яне,
Обнімімся,  любі  браття,
Й  ворога  не  стане.
     5.03.2014р., Київ


Рецензии