Украiна, молюся за тебе...

Україна,  молюся за тебе,
Рідна ненька, завжди  чарівна,
Та щоб мирним було твоє небо,
Ворогам   прийде   вічна  ганьба…

Вірю в мудрість  святу  Батьківщина,
Хоч стає  більш жорстоким життя,
Перемога  прийде неодмінно,
Вільна, гордо  ідеш в Майбуття.

Бо давно розірвала кайдани,
Знаєш  хто твої друзі, хто ні,
Будуть  мирними   завжди  майдани,
Та не лишишся ти в однині…

Україна,  молюся за тебе,
Пам'ятлива  Шевченка земля,
Є  свята неодмінна  потреба,
Щоб покращилось  неньки життя.

Автор  Геннадій  Сівак.
5  березня  2014 року.


Рецензии
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.