так знущатися над власним народом!
Все забрати, бо до влади іде!
Гасла "добрі": За життя і свободу!
Хто не з нами, той від кулі помре!
Перевтілення диявола в жінку,
Гроші, кров для неї понад усе!
Ще й в історії урвати сторінку:
- Хай про Юлю не забудуть слівце!
Я звертаюсь до Тараса Шевченка:
- Подивись на цю красуню згори,
Та з Турчиновим, Петром Порошенко,
У Дніпрі цю зграю швидше втопи!
Бо не має Україна покою,
Плачуть діти, старі люди, жінки...
Їм до серця вже притулено зброю,
А пройдисвітам готують вінки.
Може, ангели із Богом заспали,
І не чують, як знущаються з нас?
Ми чекаємо насильникам кари,
Гинуть душі кожну мить, кожний час.
Папірців нам від Європи не треба,
Правий сектор хай собі заберуть!
О, Тарасе, розкажи там, на небі,
Як на землю українську плюють...
Як Америка де тільки не лізе,
Щоб країни до руїн довести...
Підкидає на чужих землях хмизу,
Не дає народам мирно цвісти.
Згодна, плакати не вихід із скрути,
І боятися життя нам не слід...
Зникне з часом найсильніша отрута,
Крила щастя подарують політ.
Свидетельство о публикации №114030602819