Едем как Заи

У «Бандерівців» є гори-чари
У «руско-украйонців» – терикони-кургани
У нацйоналістів є Батьківщина
У сепаратистів – старший брат і дубина

Воїну Нарід дасть в руки Тризуба
дезертиру – курку двоголову на лоба
у Нації за плечима Європа
у запроданця плотно намыленная жопа

Ким були ви - москалі, коли росла Лавра?
Не зная пришлого, строите «завтра»
На землі Володимира, Святої Софії
Лише Патріотів збуваються мрії


Рецензии