Милому

Вiтер здмухує на плечi
Заметiль
Загоряється, не кваплячись,
Фiтiль
Снiг кружляє, мов метелики,
Вгорi
Заварила тобi чаю - ось,
Бери

М'яко светрик твоє тiло
Огорнув
Ти, як ведмежатко,взяв й
Заснув
І сопи собi тихенько
У кутку
Я тебе руками-гiллям
Оплету

Хай насняться тобi найсолодшi
Сни
Теплi, гарнi й
Духмяно-запашнi
Кращими є, анiж дiйснiсть
Та
Де пiде вiйною брат на
Брата

Де несправедливим є
Фiнал
Де зостався з горем
Сам-на-сам

Тiльки знай: не марна твОя
Боротьба
Є провiсником любовi й
Добра
Наша правда - добре всiм
Ясна
Хай-но не забудеться
Вона...


Рецензии