За вiкном листопад
І ЦЯ ОСІНЬ, ЗДАЄТЬСЯ, НЕСХОЖА;
НА ТОРІШНЮ І ТІ,
ЩО ДО НЕЇ РАНІШЕ БУЛИ.
СЕРЦЕ СТУКАЄ В ТАКТ -
ХТОСЬ ВІРШІ ПРО ЦЮ ОСІНЬ НАПИШЕ
І ПЕЧАЛЯМИ Й ЖАЛЕМ
СВОЇМ РОЗФАРБУЄ РЯДКИ.
ХТО СКАЗАВ ТЕ ЩО ОСІНЬ
СЛІЗ ДОЩАМИ ХОЛОДНИМИ ПЛАЧЕ?
ВОНА З ДУШ НАШИХ;;;;;;;; ЛІТА
БЕЗТУРБОТНОГО ЗМИЄ ГРІХИ.
ВІТРОМ ЗДУЄ ПЕЧАЛІ
УСМІХНЕТЬСЯ ТАК ЩИРО Й НЕНАЧЕ
ПОЗОЛОТОЮ МУДРОСТ;І
;ВЖЕ ЧИЇСЬ ЗАФАРБУЄ РЯДКИ;;;;
Свидетельство о публикации №114030507423
Нина Клочко 05.03.2014 21:59 Заявить о нарушении