1. Заклик до Майдану
Моя Україно,
Доле і ненько моя.
Серце в тривозі -
Ти знову в облозі...
З ким буде твое майбуття?
То ліві, то праві.
Сутички криваві
У цій незбагненній "війні".
Та годі вже, браття!
Згасімо багаття
На нашій священній землі!
Свидетельство о публикации №114030505880
Ветер Ветра 12.06.2016 13:20 Заявить о нарушении