Не жалiю нiколи

Я СЕРЦЕ СВОЄ НЕ ЖАЛІЮ НІКОЛИ:
НІ В ЩИРІМ КОХАННІ, НІ В ДРУЖБІ, НІ В ГОРІ.
ЯКЩО ВЖЕ КОХАЮ, ТО Б’ЄТЬСЯ ПО ПОВНІЙ,
АБО ЗАВМИРАЄ ВІД ЩАСТЯ З ТОБОЮ.
Я ДРУЖБУ УМІЮ ЗАВЖДИ ЦІНУВАТИ
І ДРУЗЯМ УВАГУ СВОЮ ПРИДІЛЯТИ,
МОЖЛИІВО, ЗАНАДТО – ІНАКШЕ НЕ ВМІЮ.
Я СЕРЦЕ НІКОЛИ СВОЄ НЕ ЖАЛІЮ.
Я ПЛАЧУ ВІД БОЛЮ, І ПРОСТО ЗДАЄТЬСЯ,
ЩО СЕРЦЕ НЕ ЗМОЖЕ - ВОНО РОЗІРВЕТЬСЯ.
ТА СЕРЦЕ МЕНЕ, ЯК НЕ ДИВНО, ЖАЛІЄ,
ХОЧ ПЛАЧЕ НЕЩАСНЕ, А ДУХОМ... МІЦНІЄ.


Рецензии