Душа
ЗАКУТА ДОЛЕЮ В ЛАНЦЮГ
В КУТІ СИДІЛА І МОВЧАЛА.
НЕ ВИНЕСЛА ТЯЖКИХ РОЗЛУК.
ОСТАННЬОГО ЧЕКАЛА.. Й НАВІТЬ
БОРОТИСЯ НЕ БУЛО СИЛ...;;;;;
ТА ЗА ХОЛОДНИМИ ДОЩАМИ
ХТОСЬ В НЕБІ СОНЦЕ ЗАСВІТИВ,
ПОВІ;;;;СИВ ПОМІЖ ХМАР ВЕСЕЛКУ.
І СТРЕП;ЕНУЛАСЯ ДУША,
ЗАТРІПОТІЛА МОВ МЕТЕЛИК
Й ДУША ПОВОЛІ ОЖИЛА.
ХТОСЬ НАДИХНУВ ТЕПЛОМ І ЩАСТЯМ,
ЇЇ ПІДНЯВ КОХАННЯ ВИР,
ТЕПЕР ЇЙ СМЕРТЬ ВЖЕ НЕПІДВЛАСНА,
НУ, А ГОСПОДЬ БЛАГОСЛОВИВ.
ЗДІЙНЯЛИСЬ КРИЛА ЗА СПИНОЮ -
ВСТАЛА ВЖЕ ЗМУЧЕНА ДУША,
;ЗНИК БІЛЬ РОЗЛУК Й ЗАБУВСЯ СКОРО
;ОДНА ЛЮБОВ... ЛЮБОВ ЖИЛА.;;;;;;;;
Свидетельство о публикации №114030505005
Нина Клочко 05.03.2014 22:04 Заявить о нарушении