минулому

Зупинись,
 лише на коротку мить.
Подивись,
 як минуле твоє спокійно спить.

Як легенько тремтить його тіло,
Наче поле від подиху вітру.
Як виглядає воно сміливо,
Незважаючи, що втратило віру.

Нарешті, воно спочиває спокійно,
Від бурхливих днів і ночей.
І існує тепер занадто повільно,
Не відриваючи від сновидіння очей.

Його сни-яскраві картини,
Такіж, як і його серцебиття.
Ми із ним-дві половини,
Одного дивовижного життя.

4 березня 2014


Рецензии