Украина или часть родины

Ти моя країна,
Я твоя дитина,
Мила Україна-
Право на життя.

Пам'ятаю колисання-
Хвиль твоїх лобзанья,
І старі вулкани,
Чи не вибухнуть - рано!

Мила Батьківщина,
Ти як батько-сильна,
Стій завжди вперто,
Не бійся смерті.

Право на життя-
Буде пробудження,
Я твоя дитина!
Нехай уйде тварина.
Б.Р.


Рецензии