Душа

Мовчу, здається піду по-англійськи,
Залишу двері за собою відчиненими…
На столі лід, стакан, холодне віскі,
Думки, що лишив тоді зачиненими…

За вікном стоїть все дощова весна,
Здається, чи ні? А так символічно…
Під парасолею стоїть собі одна,
Душа, що грає вальс мені трагічно…

04.03.2014


Рецензии