М шень

В кінці лютого 2014 р. у центрі Києва,
снайпери розстрілювали беззбройних
протестувальників-майданівців. Забитих
на смерть героїв народ назвав «Небесною сотнею»

Я стою під прицілом.
Лише мить – куля в горлі.
Я стою під прицілом.
Дев’ять грамів – доволі,
Щоби я увійшов
У ту «сотню небесну».
Ми зустрінемось знов:
Прийде час – я воскресну.
Свою жертву приніс
На вівтар України,
Щоби більше ніхто,
Так, як я, не загинув.

02.03.2014.р.


Рецензии