***

Не можу й досі зрозуміти:
Чому усі кричать, як діти?
Вважають, що з сусідом гірше,
А під ярмо стрибають інше?

Не треба там шукати долі:
Й на Западі не буде волі.
Згадайте істину знайому:
Ми не потрібні там нікому!

Мені як у ночі наснилось:
Ми разом будем, а не з кимось!
Бо ж люди кажуть не дарма,
Що гарно там, де нас нема.


Рецензии