Краплиною слова

Живою краплиною слова,
Торкнусь  до чиєїсь  душі,
І знову, і знову,
І знову,
Я буду творити вірші,
Відкриті,
І щирі, 
І різні,
Що промінь дадуть у житті,
До пафосу зовсім
Не звикла,
Я  світло сховаю в вірші,
Я буду  незламна мов Леся –
Великий незламний боєць,
Що рими  складала у вічність,
І мала лавровий вінець!
4.03.2014


Рецензии