Зрада

Вона брехлива і жорстока,
Бридка підступна і страшна.
Не оминаючи нікого
Встромляє гострого ножа,
Прямо у серце, між лопаток,
Щоб якнайболяче було.
Тільки зі спини робить напад
Й бажає тільки одного.
Її зелені звабні очі -
Їм тільки б горя і страждать -
Для вбивства не чекають ночі,
Їм нині не до зволікать.
Вона у болі філігранна,
Як здібний коваль у мечі.
А списку жертв тому не має,
Що її жертви - це ми всі.


Рецензии