Ви що творите?

Ой,люди хороші!
Скажіть ради Бога!
Куди приведе вас ваша дорога?
Що ви творите?
Скажіть на милість?
Друг друга з світу лишить рішились...
Ви всі прожили свою годинку.
А що,що буде потім?
Зупинітся,подумайте ,хоч би хвилинку!
Планета наша з осі скочити може...
І тоді вже ніхто нам не поможе!
Ні,ніщо не допоможе!


Рецензии
Не думають люди, все те їм байдуже.
Лиш сіють зло всюди,тримаймося друже.
Нам милості треба у Бога благати,
Нехай він нам з неба дасть мудрості , браття.

Левиа   04.03.2014 15:03     Заявить о нарушении