Онот Аны

 
 
 Жейге кэннэ бакчаларга кергеч
 Зэнгер гэллер башын ияляр,
 Кайда минем жаным дигеч,
 Гэллер мина онот дияляр.

 Экрен генэ искэн емшак жиллэр,
 Сине оноторга кушалар,
 "Онот аны"- чечляремнен сипап
 Йорэгемне жиллер эзэлер.

 "Онот аны "чишмэ челтыр-челтыр,
 "Уйлама ди" сайрый был-быллар,
 "Онот оны"жим-жим янып
 Куктен дэше энже йолдозлар.

               
 Дуслар эйтэ " башканы сэй ,
 Ике килмей гэмэр безге дип"
 Йорэк явап бире:”Аны онту
 Мэмкин тугел яшэп йорексез”.

 Кунел санай куршу минутларын
 Элле очрашырбыз алгы кэннердэ.
 Шулай алдансамда уйга чумам
 Зенгэр тыныч айлы тэннэрдэ. 
 
 


Рецензии
Раннее утро - час пробужденья...
Окно приоткрыто чуть... пение птиц.
Заря звёзд затмила ночное цветенье.
Аромат с лёгким ветром не знает границ.

Люциан Величко   20.03.2014 14:53     Заявить о нарушении
спасибо .............

Роза Ахмадиева 2   21.03.2014 23:02   Заявить о нарушении