Проsта рыма

"Кохати" римується слову "чекати"
одинокість – це як карантин або грати
Від стіни до стіни довго-нудно снувати
порожнечі пісні час від часу співати

Хто встоїть там, де не можливо встояти?
За віру й сумління, хто схоче страждати?
Хто тут споможе брата у недолі?
Хто не сіє кукіль на ближнього полі?

Хто з народжених повзати стане літати?
Хто осягне просту риму: «кохати-чекати»?
Ні до чого нікому щиросердь пробачати
Муку-жагу нести в душі, - спрагло кохати


Рецензии