Им уьмуьр я...

Рик1 ахъайна вуганай за.
Амма чир хьанач ваз  къадир.
Бес вучиз зун раханай вав,
Чир тавунмаз вун вуч кас тир?

Ингъе гила ишезва зун,
Квахна къарай, квахна зи рик!.
Марфар галаз атанва зул,
Вун за рик!яй акъудин гьик!.

Вучда кьван мад, им уьмуьр я,
Гагь шадвилер, гагь шел гудай.
Аллагьди им чаз кхьенвайд я,
Къахчуда за жуван хас пай.


Рецензии