Пливе кача

Пливе кача,- пісня лине
Мати туже, син загинув.
Серце крається надвоє,
Як нам жити з той бідою?

Ген, лунає в Україні:
Чорні брови, очі сині,
Лежить хлопець, спить неначе...
Пливе кача, пливе кача...

Ну мо, хдопці, візмем вила,
Тільки в єдності - ми сила!


Рецензии