Дус-иш китэ

Хэмзэ Арсланов
ДУС-ИШ КИТЭ

Еллар утэ еш дус-иш китэ,
Жир эйлэнэ бер дэ туктамый,
Ни кылса  да улем, безнен алда
Исэп-хисап тотмый, акланмый,
Аннын уз телэге, уз кануны –
Табигатьнен кырыс гамэле,
Ана каршы тора алмый хэтта
Шагыйрьлэрнен илаh калэме.


Рецензии