З цього Гiтлер починав
1914р. Перша розпочалася з
захисту сербів.
1938р. Другу Гітлер розпочав
з захисту німців.*
2014р. Третю Путін розпочинає
з захисту росіян**.
… Четверту розпочинати не буде
кому.
Ненька, хто твій друг, хто ворог?
Де в нас коричнева чума?
Чому гримить сусід на сполох,
Як Гітлер сімдесят п’ять літ назад?
На захист своїх одномовних,
Коли Європу покоряв,
Вже потім – за життєвий простір
На монстра східного напав.
Ось, Кремль, твої слова і дії,
Й твоя коричнева чума,
Напав на нАрід України,
Що ката- диктатора прогнав.
Мобілізуймося, бо ми єдині,
Пліч - о - пліч станем заодно,
Ще не вмерла Україна!
Вище свободи знамено!
1.03. 2014р., Київ
________________________________________
*Аншлюс Австрії, розподіл Чехословаччини
по Мюнхену.
** Спроба аншлюсу в Криму та розподілу
України.
Свидетельство о публикации №114030207498