Чому?

Не потрібно війни моєму народу,
Що з останніх сил відстоює свою свободу,
Чому зрозуміти цього не хочуть, ті, котрі,
голову державі морочать?!

Невже вони прагнуть нанести удару,
І знищити цілісність своїм же кинжалом?
Невже вони думають, що ми слабаки,
й не зможемо відсіч їм дати самі?!

Напевне, все це через їхні страхи,
про те, що повтане навіки таки,
єдина й могутня в Європі держава,
й настане над ними жорстока розправа..?

А як же гарант тих писаних норм?
Навіщо вони? Як пішли ви на шторм?
Чому ж провокуєте все це? Чому?
А все це лиш фарс і не більше, тому;

Одного лиш хочуть вони... Пам'ятай!
Нарід український розкроїти...Знай!
І тільки всі разом у час цей складний,
Ми зможем повстати за рідних й близьких...


Рецензии