Я Украинец!

Ганьбою людей і силою владу!
Покрили,сліпі олівці,бліц-повстання...
Доведши країну,до сліз занеПАду...
Що чули про совість,але без пізнання...

Озброївши руки,заплющівши очі...
Своїх же братів і погнали в вигнання...
Співаючи гімн,піджигаючі ночі...
Й країну Батьків,що ковали визнання...

Не мир по тій владі і розум по гаду!
Не спільні зібрання,синів всезізвання!
Окремі митці,королівств на їх мапі...
Вирішують долю твоєi держави...

Не добре війна-лише сльози жіночі...
І діти..,не хочуть цього покарання...
Не добрі то люди,що кулями хочуть..,
І владу,і хліба й народу визнання... 
   


Рецензии