Побажання

У свої сімдЕсят сім
Я старим бажаю всім
Не хворіти, довго жити
Й світ навколишній любити.

Хай родина і рідня
З вами бачиться щодня,
Слухають і розмовляють
І вас щиро поважають.

І піклуються про вас
Й пам’ятають хай весь час,
Що це ви їх народили,
Доглядали і учили.

Тож настала черга їх
Доглядать батьків своїх,
Хай вам радісно живеться,
Поки це вам удається.
02.03.14.


Рецензии