Змiна влади

З присвятою всім тим, хто при любій владі залишався у кріслі

Міняйте прапори, хамелеони.
Вже зміна влади, зміна кольорів.
Нічого в вас святого, лиш мільйони!
І крісла можновладців, владарів.

І кров вас не зупинить, й гнів народу.
Ви будете до себе лиш гребти,
Бо пельки  в вас ненаситні від роду,
Й від роду у вас прогнуті хребти.
1.03.2014р.


Рецензии