Г мн Укра н

Гімн  Україні
      
Моя  Україна,
Славетна  земля,
Хліборобні  простори,
Пшеничні  поля.
Від  Карпат  і  до  Дону
Рідний  мій  край,
Живи,  Україна,
Благостний  рай

Через  всю  Україну
Несе  води  Дніпро,
В  Чорне  море  впадають
Буг,  Інгул  та  Дністро.
По  красі  величальній,
Як  вечірня  зоря,
Уквітчана  віночком
Україна  моя.

Вишиванка  казкова,
По  ній  колоски,
Золотом  сяють,
Синіють  зірки.
Ріки  й  озера,
Лани  і  поля,
Гори  Карпатські,
Пороги  Дніпра.

Чорним  золотом
Світить  донецький  Донбас
Краю  мій  рідний,
Прийшов  твій  час!
Щоб  заводи  робили,
Родила  б  земля,
Урожаї  великі
Збирала  б  вона.
Щоб  не  знала  Вкраїна
Ні  горя,  ні  зла,
Живи ,  Україно,  віка!

              ***             Березень 2010р
                Тбілісі


Рецензии