Н. Петровсько

Якась  особливість  у  неї  була,
Як  йшла,  привертала  увагу.
Усмішка  в  очах,  наче  тепла  весна
Від  неї  тебе  обгортала.

Висока,  струнка,  вродлива,  стрімка,
До  тебе  летить,  як  на  крилах.
Волосся  в  промінчиках,
Як  сонячна   гра,
Казкова  принцеса  чарівна.

               ***            26 лютого 2003р
                Сербія Белград


Рецензии