Што трывожыць?

Што цябе,доня, трывожыць
І  хто наганяе твой сум?!
Я бачу,у вочках прыгожых
Разтрывожаны ворах із дум...          
Чаму ты пакутуеш горка-
Слязінкі яскрава  бягуць.
Прамоў,дачушка,хоць слоўка,
Куды  твае думкі вядуць?               
Трэба  даверыцца   маці,      
Сумленна і праўду сказаць,               
Каб  не балела ёй сэрца,
Яна зможа табе падказаць.


Рецензии