Прийшла весна

Прийшла весна, вернулись дікобрази,
лютують ненажери, голодні і сумні…
Я їх готовий з рук кормить,
але відраза, відразу десь з’явилась у ту мить.

Чомусь так сумно і огидно,
але напевно то є борщ,
не розігрітий у ротяку злито,
читаючи цей вірш – ти брові там не морщ…

Якщо ж звичайно ти не морж,
на імя Жорж,
не морщ…


Рецензии