Рубеж

Не скончана песня,і сэрца разбіта…
За што я кахаю цябе, не пазнаць.
Пралёг паміж намі рубеж невідомы,
А сэрца – сумуе,і  думкі  ляцяць!
Хай згіне той сум–назаўжды,назаўсёды!
Кажу  я  аб гэтым ужо вам не раз.
Няма  рубяжоў для любві і кахання,
Ёсць раны у сэрцы,а гоіць іх час!


Рецензии