Цяжка аднаму, я знаю...

Цяжка аднаму,сынок,я знаю,
БлукАць у дні і ў той начы.
Няма каму паведаць болю-
А з кім дзяліць свой сум тады? 
Змірыся,брат,і гэта пройдзе.
Нярві  ты сэрца  і другім!
Няма нічога даражэй ў свеце
Твайго  жыцця і Бога ў ім!


Рецензии