Тет-а-тет

TET-A-TET
Знов  самотність  стукає  у  вікна,
У  кімнатах  тиша  –  аж бринить,
Я  без  тебе  сумувати  звикла,
Але  все  ж,  згадай  мене  на мить.
Відклади  до   завтра  всі  папери,
З  хризантем  купи  мені  букет,
Й  скрипнуть  радо  у  оселі  двері –
Ми  на  двох  влаштуємо  «бенкет».
Хай  за  нами  місяць  підглядає
З  неба  у  затемнене  вікно,
В  канделябрі  свічка  догорає,
Лишиться  невипитим  вино…
І  не  дошкулятиме  провина
За  маленьке  свято  – «тет - а - тет»:
На  стільці  до  ранку  відпочине
Синій  із  кокардою  кашкет…


Рецензии