Весняна

Бджоли прилетіли, чи мене накрило?
і хрущі цвірінькають - цвірінь,
я стою ще в лижах,
і питаю ніжно - чи побрита в тебе твоя лінь?
Ти відповідаєш - що весна прийшла вже,
і давно побрита в тебе лінь.
Я стою й не вірю,
трохи крокоділю,
наче у ві сні все, наче на весні все...
І хрущі цвірінькають - цвірінь!


Рецензии