Друговi

Почуй мене востаннє,
Прощаюсь я з тобою.
Любов, ту дружбу, біль
Змило, як водою.
Не відчуваю вже нічого,
Немає краплі доброти
ти зрадив дружбу вічну,
І все пішло в нікуди.

Почуй мене звертаюсь я до тебе,
Бо більш не буду зрадив навіки.
Ти будеш вічним другом в мене.
І пам*ять не забуде, ті роки.

Як теплими ночами,
Ми попадали під дощі.
Але що сталось з нами,
Тепер ми стали як чужі.
Чому тепер ти так далеко.
Хоч поруч зараз стоїш ти.
Чому в очах твоїх зелених,
Звучить крізь сльозі лиш "Прости"


Рецензии