тюрми чекають на Правого сектора зграю
Зброю завезла і стала народ гвалтувать.
- Хто ж їх годує, для кого в нагоді це стане?
- Ті, хто валюту друкує кредити надать!
- Хто ж їм завадить, коли розформовано "Беркут"?
Службу Безпеки продАнцю дали під крило...
Може свічки запалити, молитись у церкві,
Чи відмивати від крові з помиями скло?
Як же набридло знущання і гасла "Свободи"!
Стогне від болю свята українська земля!
Повні гіркими слізьми у Дніпра очі-води,
Попелом сЕла укриті, міста і поля.
Захисники, ваші мами і доньки благають:
- Соколи рідні, сидіти як вівці не час!
Тюрми чекають на "Правого сектора" зграю,
Дайте можливість відчути нам гордість за вас!
Свидетельство о публикации №114022809213